Què diuen les mares?

Testimonis de mares que han fet musicoteràpia durant l'embaràs"Esperava que la musicoteràpia m’ajudés a enfortir la meva ment. Esperava relaxar-me en aquest aspecte, transformar la por en força i que el dolor es fes amic meu. Esperava aprendre tècniques, respiracions,... de cara al part. I a més de tot això, finalment la musicoteràpia també em va ajudar a connectar molt més amb el meu fill, aquell nen que duia al ventre esperant el meu sí."

"Cada sessió amb la Gemma ha estat un regal. Hem treballat respiracions, sons, melodies,... Amb les visualitzacions he anat preparant el terreny des de la pau i la tranquil·litat.La proposta de fer una cançó de benvinguda per l’Oriol ha sigut una cosa molt maca i emotiva que ens ha donat i ens dóna moments molt tendres."

“El nostre cd de música ja fa estona que sona, jo demano una i una altra vegada la mateixa cançó. Vaig empenyent i respirant i cantant i fent sons, obrint bé la boca deixant que so i aire surtin plegats des de dins amb cada contracció. Fa mal però estic de conya, fins i tot hi ha moments en els que noto un somriure als meus llavis. (...) Ho he fet, ho he aconseguit. He deixat enrere les meves pors i he confiat en mi i en el meu cos i en la força que duem dins. I ho he pogut fer gràcies a la preparació prèvia que he fet amb la Gemma i la musicoteràpia, ho he aconseguit gràcies al suport i confiança que ella m’ha transmès.” 


Anna
                                        
“El 15 de setembre de 2013 va néixer l’Enaiat, el meu segon fill,a la casa de naixements Migjorn .
Va ser un part molt tranquil, dolç i amorós, un moment per gaudir amb la meva parella.
Des d’aquí vull donar les gràcies a la Gemma per haver-me acompanyat durant l’embaràs i explicar com el cant prenatal ha contribuït a fer del naixement de l’Enaiat un moment inoblidable.
Vaig rebre les primeres contraccions amb alegria, cantant i ballant sobre les músiques que havíem triat al llarg de l’embaràs.
Quan les contraccions es van fer més fortes, podia superar el dolor expirant amb sons greus, sempre ajudada pel meu company que m’animava a baixar el registre de veu.
Finalment, les visualitzacions que vam fer regularment durant l’embaràs van ser molt útils perquè em fiqués a dins meu, connectada amb el meu nadó i amb el meu propi cos quan s’apropava el naixement.
I tots tres, els seus pares i el seu germà gran, som molt feliços de poder cantar a l’Enaiat les cançons de benvinguda que la Gemma ens va animar a crear!
Moltes gràcies Gemma per aquesta preparació musical que ens va permetre viure l’embaràs i el part amb plaer i autenticitat !

                                                                                                    Emilie


 “La por al dolor de les contraccions era el que més em preocupava. El meu objectiu era poder estar el màxim de tranquil·la en aquells moments. El que no sabia era tots els beneficis que tenia durant l’embaràs: la connexió amb el meu fill de manera emocional, unió amb la parella i el benefici de tenir un espai on connectar amb tu mateixa i parar la rutina.”

la música va ser el fil musical del meu part. Em va donar tanta tranquil·litat!! No sabia com aniria tot, només sabia que quan comencessin les contraccions la música estaria allà!”

La musicoteràpia em va donar la seguretat que necessitava, la confiança en mi mateixa i la tranquil·litat de saber què faria quan comencessin les contraccions. Va anar tot molt bé! Si tinc un altre fill ho tornaré a fer.”                                                                                    


Alba
"Recomano molt la musicoteràpia en l’embaràs perquè pensa en la part emocional de la futura mare, que per a mi és clau per portar un bon embaràs i dur a terme un bon part."


"La musicoteràpia em va ajudar a ser més conscient dels meus sentiments i els de la meva parella durant l’embaràs i el part. També vaig poder detectar les meves pors i poder imaginar més al detall com seria el moment del partEl més interessant de tot va ser poder connectar amb el meu nadó per mitjà de totes les activitats que la musicoterapeuta em plantejava."

"Em va ajudar a connectar amb mi mateixa, a relaxar-me i poder pensar només en les coses que realment eren importants en cada moment i gaudir del meu embaràs d'una manera diferent. (...) La tranquil·litat i la paciència em van ajudar a tenir un part normal i sense massa intervenció per part del cos mèdic."

Laura                                                                                                                        

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada