Qui sóc? Contacte


GEMMA BAÑOS 


Com a educadora infantil crec  plenament en la importància dels primers anys de vida, així com, dels mesos abans del nostre naixement. És una etapa que condiciona de tal manera les nostres vides que considero imprescindible dedicar-hi una acurada mirada, atenent-la i cuidant-la amb tota la intencionalitat possible, tal i com es mereix.

Com a músic crec en l’immens poder de la música lligada a les emocions.

Com a musicoterapeuta i facilitadora de cant prenatal puc dir que em plau dedicar la meva vida a trobar i aprofundir en el vincle entre aquests dos conceptes...la música i el naixement.

Posar música a un embaràs és una de les coses més boniques que es poden fer per transmetre l’amor d’una mare al seu nadó. Nadó que, mentre l’escolta, s’alimenta de cada so, de cada melodia, de cada cant dedicat a ell i a la seva persona des de ja molt abans de treure el cap en aquest món. Món on hi hauria d'abundar el respecte i la sensibilitat que embolcallen aquesta activitat. 

Així doncs, és per tot això que des de fa deu anys em dedico a apropar la música als més petits, acompanyant el seu naixement, el seu creixement i la descoberta del món a través de sons, cançons i dolces melodies. Iniciant així el fil musical de les seves vides...


No dubtis en demanar-me informació! 
CONTACTE
637 53 63 53
embarasipartmusical@gmail.com